Guesthouse Hober - Koroška - Oddih med tednom, Prevalje, Slovenija - 99 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

Guesthouse Hober - Koroška - Oddih med tednom,

✓ počitek v objemu narave ✓ pristno koroško doživetje na sodoben in udoben način ✓ razvajanje za dve osebi v finski savni in jacuzziju ✓ domačka koroška hrana

Herman Hober je svojo zgodbo Hober turizma pričel v gostinstvu. Z dobro hrano in zadovoljnimi strankami, predvsem pa zaradi povezanosti z okolico in domačimi ljudmi, jo je razširil še na prenočišča z wellness ponudbo. Kakovostno delo in zadovoljni gosti so še vedno prioriteta, prav tako tudi sodelovanje z lokalnimi dobavitelji in domačini.
Bistvo je usmerjeno v prilagodljivost gostu kot posamezniku, kjer je zadovoljstvo zagotovljeno.
12 udobno opremljenih sob vsebuje OLED televizijo, hladilnik, kopalnico, sušilnik za lase, Wi-Fi.
Razvajajte se v dvoje in se sprostite v wellnessu s finsko savno in jacuzzijem. V wellnessu vas pričakuje tudi penina za 2 osebi.
Guesthouse Hober se nahaja sredi narave, pa vendar blizu glavnih cest, dostopen v vsakem vremenu in samo 5 km od avstrijske meje. Guesthouse Hober se nahaja tudi v središču Geoparka Karavanke, zato je velika možnost raznih ogledov, pohodništva, kolesarjenja, smučanja, kopanja ali pa samo sprostitve v wellness prostorih.
Tukaj vas pričakuje bogata tradicija v kombinaciji z izjemno lepo okolico, ki jo ponujajo Prevalje, in vrhunska ponudba, ki jo nenehno prilagajajo novim zahtevam in trendom v gostinski ponudbi. Guesthouse Hober je pravi raj za ljubitelje dobre hrane.
Poleg prilagojenih jedilnikov za športnike ponujajo tudi dietne obroke po vaših potrebah.
V sodobno opremljenih prostorih se lahko nahaja do 100 gostov. Poletni sončni vrt s 60 sedeži pa prijetno osveži ob pogledu na neokrnjeno naravo.
Okolica ponuja barvito paleto aktivnosti, pohodniške in kolesarske poti pa se začenjajo že pri samem Guesthouse Hober. V ta namen je tudi na razpolago prostor za hrambo koles in smuči.

Lokacija: Štajerska

Cena: 99,00 €

Rezervacija za samo 15,00 €

Rezervacijo v znesku 15,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414667/guesthouse-hober-koroska-oddih-med-tednom-prevalje-slovenija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red