Hotel Panorama - 1. maj v Šibeniku, Šibenik, Dalmacija, Hrvaška - 139 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Polpenzion (samopostrežni zajtrk in 3-hodna večerja)

Hotel Panorama - 1. maj v Šibeniku, Šibenik,

✓ Čudovit pogled na Šibenski most, pristanišče in mesto Šibenik ✓ Enostavna prometna povezava ✓ Bazen z morsko vodo s pogledom na Šibenski kanal ✓ Odlične mediteranske jedi, pripravljene z lokalnimi sestavinami ✓ Udobne in sodobne sobe ✓ Vse to vas pričakuje v hotelu Panorama!
Hotel Panorama je eleganten hotel s štirimi zvezdicami, ki se nahaja ob Šibenskem mostu in ponuja edinstven pogled na mesto Šibenik.Hotel Panorama se nahaja ob avtocesti med Vodicami in Šibenikom, blizu Šibenskega mostu. Uživajte v izvrstnem pogledu na mesto Šibenik in reko Krko - pristanišče Šibenik in otoke arhipelaga.
Hotel je popolnoma prenovljen, njegova lokacija pa zagotavlja enostavno prometno povezavo.Ob hotelu se nahaja eleganten bazen z ležalniki in čudovitim pogledom na Šibenik ter ustje reke Krke.
Hotel svojim gostom ponuja 36 hotelskih sob: 16 standardnih in 20 superior sob. Vse sobe so opremljene s TV in SAT TV, Wi-Fi internetom, telefonom in kopalnico s tušem. Aperitiv bar s sobno strežbo je na voljo 24 ur na dan.
V prijetnem in sproščujočem vzdušju restavracije in bara La Vista na mediteranski način pripravljajo visokokakovostne ribje in mesne dobrote z lokalnimi izdelki in oljčnim oljem, restavracija pa ponuja tudi široko izbiro izbranih vin in drugih pijač.
Zunanji bazen z morsko vodo in pogledom na mesto Šibenik je opremljen s hidromasažo in slapom. Ob bazenu so ležalniki in senčniki na voljo vsem gostom hotela Panorama.

Cena: 139,00 €

Rezervacija za samo 28,00 €

Rezervacijo v znesku 28,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414598/hotel-panorama-1-maj-v-sibeniku-sibenik-dalmacija-hrvaska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red