35% CENEJE: Radon Plaza Hotel - Valentinovo v Sarajevu, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 235 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Classic sobi za 2 osebi, Zajtrk 

Radon Plaza Hotel - Valentinovo v Sarajevu,

Radon Plaza Hotel s 5zvezdicami je bil zgrajen leta 2006 in se nahaja v Sarajevu, bolj natančno najugozahodnem vhodu v mesto, samo pet minut oddaljen od letališča in okrog desetminut od centra mesta. Do danes je bil hotel organizator več kot 500 kongresov,sejmov, predstavitev in drugih dogodkov za številna domača in mednarodnapodjetja.
Hotel vam ponuja udobno nastanitev in vrhunske storitve popravi ceni in je popolna izbira za vse, ki si želijo mirno bivanje v bližinivseh ključnih in zanimivih mest v Sarajevu.
Hotel je dizajniran in opremljen v luksuznem stilu in ponujavrhunske storitve. Gostom je na razpolago 117 sob, 1 predsedniški apartma, 2superior apartmaja, wellness center, konferenčne dvorane, kavarna, rotirajočarestavracija in center za zabavo z bowling stezo in biljard salonom, medtem koje osebje hotela v pripravljenosti, da odgovori in ustreže vprašanjem in zahtevamvseh gostov.
Sprostite se v Classic sobi, zasnovani za vaše udobje v miru in tišini. Na vas je, da izberete zakonsko posteljo ali enojni postelji. Na voljo so vam ročno nastavljiva klimatska naprava, mini bar, Smart-LED TV z mednarodnimi programi in dostop do interneta. Kopalnica je osvetljena z dnevno svetlobo.
Doživite kakovost in izvrstnostbosanske kuhinje v rotirajoči restavraciji Plava prizma, ki vam nudi panoramskipogled (360 stopinj) na mesto Sarajevo, kar naredi atmosfero še bolj privlačno.Uživate lahko tudi v kavarni Lobby, ki je idealen kraj za kavico. V sklopuhotela Radon Plaza se nahaja tudi prestižni Wellness center, ki je urejen inopremljen po najvišjih standardih. Vse storitve centra so koncipirane na osnovisprostitve, rekreacije in izboljšanja splošnega stanja duha in telesa, kar jetemelj za kakovost življenja.

-35%

Redna cena: 360,00 €

Vaša cena: 235,00 €

Prihranek: 125,00 € (35% ceneje)

Rezervacija za samo 47,00 €

Rezervacijo v znesku 47,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 35% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414553/radon-plaza-hotel-valentinovo-v-sarajevu-sarajevo-bosna-in.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red