50% CENEJE: Hotel Fortuna - Wellness oddih, Banja Luka, Bosna in Hercegovina - 51 EUR - 1x nočitev za 2 osebi (2 otroka do 6,99 let brezplačno), Zajtrk

Hotel Fortuna - Wellness oddih, Banja Luka, Bosna

Hotel Fortuna se nahaja na Petrićevcu, v sklopu naselja »Žute Zgrade«; od centra Banje Luke je oddaljen le dobra 2 kilometra. Koncept, na katerem temelji wellness center, poskrbi za izpolnitev vseh potreb sodobnega človeka. Zasnovan in zgrajen je v skladu z visokimi standardi in predstavlja novo dimenzijo na področju namestitve in storitev.
V Hotelu Fortuna vam je na voljo 17 sodobno in razkošno opremljenih namestitvenih enot. Vse sobe in apartmaji so opremljeni z mini barom, LCD plazma televizorjem, ADSL internetnim pristopom, sefom, vključujejo pa tudi SOS alarmni sistem. Kopalnice so opremljene z masažnimi kadmi in prhami z masažnimi šobami. Vse sobe so klimatizirane.
Bivanje v Hotelu Fortuna vam bo gotovo pričaralo nepozabne počitnice in veliko mero zadovoljstva. Poleg nočitve boste v hotelu lahko tudi zajtrkovali v restavraciji Konoba, uživali v storitvah wellness centra in se prepustili sprostitvi v savni, fitnes prostorih ter zunanjem in notranjem bazenu. V sklopu hotela se nahaja tudi MC Fort (hitra hrana), kjer je tudi igralnica za otroke. Sproščate se lahko tudi v Cockatil baru na odprtih bazenih ali v nočnem klubu Wine club.
Wellness center vključuje en notranji bazen in kar 3 zunanje. Notranji bazen je gostom na razpolago tekom celega leta. Trije zunanji bazeni (pol-olimpijski, hidromasažni in otroški) so gostom na voljo v poletnih mesecih. Aktivni ste lahko tudi na športnih terenih (košarka, mali nogomet, odbojka na mivki).

-50%

Redna cena: 102,00 €

Vaša cena: 51,00 €

Prihranek: 51,00 € (50% ceneje)

Rezervacija za samo 7,00 €

Rezervacijo v znesku 7,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 50% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414533/hotel-fortuna-wellness-oddih-banja-luka-bosna-in-hercegovina.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red