Maroko: Fez, Rabat in Meknes - Počitnice z letalom, Fez, Maroko - 970 EUR - Povratna letalska karta Treviso - Fez - Treviso za 2 osebi , 7x nočitev v izbranih 3* hotelih (3 noči v Rabatu, 2 noči v Meknesu in 2 noči v Fezu) za 2...

Maroko: Fez, Rabat in Meknes - Počitnice z

RaziščiteMaroko – Eksotična dežela začimb, gostoljubnih domačinov insonca! ✓ Letalskiprevoz ✓najem avtomobila ✓nočitve 3* ✓čas in prostor za raziskovanje Maroka v svojem ritmu.
Nepreglednapuščavska prostranstva, peščene sipine, zelene oaze, zasneženivrhovi gora, kraljeva mesta z razkošnimi palačami, živahne tržnicein čudežna arhitektura so samo nekatere izmed stvari, ki vas bodopritegnile in spodbudile, da raziščete to deželo in odkrijete vsenjene skrivnosti.
Fez,duhovno središče kraljestva, dom veličastne stare medine, teološkefakultete iz 14. stoletja, ene najstarejših univerz na svetu, mošejeKaraouine , fontane Nejjarine in tipičnih bazarjev, vam bo pokazalnepričakovano stran Maroka. V labirintu ulic pa naj vas ne presenetinenavaden vonj, ki prihaja iz znamenitih bazenov, kjer ročno in znaravnimi barvili barvajo usnje.
Rabatje glavno mesto in pravi biser Maroka. Presenetil vas bo, kljub temu,da ga turisti radi zaobidejo ali pa ravno zato. Razdeljen je na dvadela – lepo ohranjenega starega in očarljivega novega. Obiščitemavzolej Mohameda V., trdnjavo OudaiasKasbah,rimske ruševine nekropole Chellah,Andaluzijske vrtove in seveda mestno medino.
Meknesje živahno, sodobno mesto z bogatim nočnim življenjem. Je polnozgodovinskih in naravnih znamenitosti. Ker Meknes ni priljubljenaturistična točka, so njegovi prebivalci še zelo pristni. Je tudinajbolj liberalno mesto. Tu boste na ulicah videli več nepokritihžensk in ženskih solo popotnic.

Cena: 970,00 €

Rezervacija za samo 97,00 €

Rezervacijo v znesku 97,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414528/maroko-fez-rabat-in-meknes-pocitnice-z-letalom-fez-maroko.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red