Maroko: Marakeš in Essaouira - Počitnice z letalom, Marakeš, Maroko - 916 EUR - Povratna letalska karta Treviso - Marrakeš - Treviso za 2 osebi , 7x nočitev v izbranih 3* hotelih (4 noči v Marakešu in 3 noči v Essaouiri) za 2...

Maroko: Marakeš in Essaouira - Počitnice z

RaziščiteMaroko – Eksotična dežela začimb, gostoljubnih domačinov insonca! ✓ Letalskiprevoz ✓najem avtomobila ✓nočitve 3* ✓čas in prostor za raziskovanje Maroka v svojem ritmu.
Nepreglednapuščavska prostranstva, peščene sipine, zelene oaze, zasneženivrhovi gora, kraljeva mesta z razkošnimi palačami, živahne tržnicein čudežna arhitektura so samo nekatere izmed stvari, ki vas bodopritegnile in spodbudile, da raziščete to deželo in odkrijete vsenjene skrivnosti.
Marakešslovipo opečnatih hišah, neskončnih ulicah s prodajalci, čajnicami,umetniki in gostilnicami, ki so tako vabljive, da se jim nima smislaupirati. Oglejte si palačo Bahio in botanični vrt.Najbolj zanimivo pa je na gigantskemtrgu Jemaa el-Fnaa, ki zares zaživi zvečer, ko ga preplavi tudi polmilijona obiskovalcev in je pravo mesto v malem.
Essaouiraje pristaniško mestece na maroški obali. Tu ne nikakor ne smetezamuditi Medine in sprehoda po plaži. Posebno izkušnjo pa vam bopričaral obisk zveze berberskih žensk, ki se ukvarjajo sproizvodnjo arganskega olja.

Cena: 916,00 €

Rezervacija za samo 92,00 €

Rezervacijo v znesku 92,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414519/maroko-marakes-in-essaouira-pocitnice-z-letalom-marakes.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red