Sicilija - Počitnice z letalom, Trapani , Italija - 1.044 EUR - Povratna letalska karta Treviso - Trapani - Treviso za 2 osebi , 7x nočitev v 3* ali 4* hotelu za 2 osebi

Sicilija - Počitnice z letalom, Trapani ,

V srcu Sredozemlja se skriva magičen otok, poln mitov in legend, prelepe narave ter živahne ognjene energije – Sicilija.
Zaradi svoje geografske lege je Sicilija pravi talilni lonec in kraj, kjer se srečajo severno-afriška, arabska in evropska kultura.
Na Siciliji, sanjskem italijanskem otoku, se srečamo z mnogimi kulturami, preteklostjo in sedanjostjo. Sicilija je s svojim jezikom, temperamentnimi prebivalci in mnogimi skrivnostmi pisan na kožo raziskovalnemu duhu uživaških popotnikov.Glavno mesto Sicilije, Palermo, v preteklosti imenovan tudi Ponurmus, daje sloves velikega pristaniškega mesta, ki se je ohranil vse do danes. Mesto je polno zgodovinskih lepot in bogate dediščine, ki jih delita dve glavni ulici, ki se sekata v Quattro Canti, ki velja za središče mesta.
Palermo se lahko pohvali z 2700 leti obstoja in je najpomembnejša zapuščina tako Arabcev, kot Špancev in Normanov. Prebivalstvo je multietnično, ravno tako cel otok Sicilija in to vse zaradi njenega geografskega položaja.
Na Siciliji nikakor ne smete zamuditi barvitih tržnic, med katerimi so zagotovo najbolj slikovite tiste z morskimi dobrotami. Med njimi je najbolj znana Vucciria v Palermu, ki slovi predvsem po gneči in hrupu. Še ena priljubljena je tržnica Ballaro, živahna in barvita tržnica, kjer donijo vzkliki različnih prodajalcev, ki vas vabijo k nakupom.
Med potovanjem boste prenočili v različnih mestih. 2 nočitvi v Agrigentu, 3 nočitve v Palermu in 2 nočitvi v Trapaniju.

Cena: 1.044,00 €

Rezervacija za samo 104,00 €

Rezervacijo v znesku 104,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414512/sicilija-pocitnice-z-letalom-trapani-italija-1-044-eur.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red