25% CENEJE: Hotel Paris - Kratek oddih v Opatiji, Opatija, Hrvaška - 97 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi 4* za 2 osebi, Polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in samopostrežna večerja)

Hotel Paris - Kratek oddih v Opatiji, Opatija,

Oddih v odličnem hotelu v Opatiji! Hotel Paris 4* je idealna izbira za vaš oddih.
Hotel Paris 4* se nahaja na odlični lokaciji, in sicer v središču Opatije. Stoji samo nekaj korakov od šarmatne sprehajalne poti ob morju Lungomare in znanega parka Angiolina, iz katerega lahko uživate v razgledu na kvarnerski zaliv.
Nahaja se v bližini številnih plaž in sprehajalnih poti, gostje lahko raziskujejo in uživajo v številnih kulturnih znamenitostih.
Na razpolago je terasa, kazino, bar in brezplačen Wi-Fi. Hotel ponuja 24-urno recepcijo in sobno strežbo. V njem je 90 obnovljenih sob. Vse sobe so prijetne, elegantne, svetle in opremljene tako, da zadovoljijo potrebe gostov. Vsaka soba ima delovno mizo, TV z ravnim zaslonom, lastno kopalnico, sušilec za lase, minibar ter klimatsko napravo.
Hotelska restavracija ponuja bogato izbiro domačih in mednarodnih specialitet.
Najbližja železniška postaja se nahaja 4 kilometre od Opatije, v Matuljih, medtem ko je avtobusna postaja v Opatiji, 100 metrov od hotela. Možno je urediti prevoz do postaj, a ga morate predhodno rezervirati.

-25%

Redna cena: 130,00 €

Vaša cena: 97,00 €

Prihranek: 33,00 € (25% ceneje)

Rezervacija za samo 15,00 €

Rezervacijo v znesku 15,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 25% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414493/hotel-paris-kratek-oddih-v-opatiji-opatija-hrvaska-97.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red