Penzion Pr' Pristavc - Zimske počitnice v Bohinju, Polje, Bohinjska Bistrica, Slovenija - 235 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

Penzion Pr' Pristavc - Zimske počitnice v

Penzion Pr’ Pristavc se nahaja v idilični vasi Polje, 2 km od Bohinjskega jezera. Moderno opremljene sobe, pestra kulinarična izbira in odlična lokacija poskrbijo, da bo vaš oddih v penzionu nepozaben!
V prostorni restavraciji boste razvajali okuse iz bogatega jedilnika. Na voljo vam je a la cart meni, ki se začne z lokalno hrano in ribami ter konča z odličnimi sladicami. Okusna posebnost so tudi pice iz krušne peči, seveda pa niso pozabili na okusne in raznovrstne zajtrke!
V sklopu penziona je na voljo 24-urna recepija, Wi-Fi, skupni prostor s TV, shramba za prtljago in pa prostorno parkirišče. Dvoposteljne sobe imajo 1 veliko zakonsko posteljo, lastno kopalnico s tušem, omaro, pogled na vrt ali gore, posteljnino in brisače.
Obiščite prečudovito Bohinjsko jezero in se predajte sprostitvi v naravi!

Lokacija: Gorenjska

Cena: 235,00 €

Rezervacija za samo 35,00 €

Rezervacijo v znesku 35,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414420/penzion-pr-39-pristavc-zimske-pocitnice-v-bohinju-polje.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red