39% CENEJE: Hotel Splendid Dubrovnik - Spomladanski oddih, Dubrovnik, Dalmacija, Hrvaška - 310 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom (pogled morje) za 2 osebi,, Polpenzion (zajtrk in večerja)

Hotel Splendid Dubrovnik - Spomladanski oddih,

Odlična izbira za popotnike, ki jih zanima narava, morje, čudovite pokrajine in zgodovinske znamenitosti! 
Hotel Splendid se nahaja v dubrovniškem zalivu Lapad,obkrožen z mediteranskim zelenjem, le nekaj korakov od plaže. Hotel ponujačudovit razgled na Elafitske otoke in sončni zahod. Staro mestno jedroDubrovnika je oddaljeno le 10 minut vožnje z avtobusom (v bližini hotela jeavtobusno postajališče), številne trgovine, restavracije in bari v zalivu Lapadpa 10 minut hoje od hotela.
Vse sobe so elegantno okrašene in imajo klimatsko napravo,balkon s pogledom na morje ali park, satelitsko televizijo, mini bar, lastnokopalnico s kadjo ali tušem in sušilcem za lase.
V hotelski restavraciji lahko okusite okusne dalmatinskespecialitete, v vrtni restavraciji "Glorijet" pa si privoščitevečerjo ob svečah ali se sprostite ob pitju osvežilnega koktajla z navdušujočimsončnim zahodom proti Elafitskom arhipelagu.
Hotel se nahaja le 2,5 km od pristanišča Dubrovnik in 25 kmod mednarodnega letališča Dubrovnik. Prevoz z letališč je na voljo na zahtevoin ob doplačilu. 

-39%

Redna cena: 505,00 €

Vaša cena: 310,00 €

Prihranek: 195,00 € (39% ceneje)

Rezervacija za samo 47,00 €

Rezervacijo v znesku 47,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 39% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414397/hotel-splendid-dubrovnik-spomladanski-oddih-dubrovnik-dalmacija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red