Elements Camping Selce - First minute - MH Premium z lastnim jacuzzijem, Selce, Hrvaška - 379 EUR - 3x nočitev v Premium mobilni hiški z lastnim jacuzzijem za 5 oseb, Uporaba zunanjih bazenov in terase za sončenje (odvisno od...

Elements Camping Selce - First minute - MH

Kamp Elements Selce ljubiteljem narave ponuja uživanje v naravnih elementih priljubljene riviere Crikvenica. Obdan z bogatim zelenjem in čudovitim razgledom na otok Krk je idealna izbira za pare, družine in vse, ki radi uživajo. Nahaja se v senci mediteranskih dreves na površini 8 hektarjev.
Kamp ima 500 urejenih parcel, le nekaj metrov od plaže. Vse parcele imajo lasten priključek za elektriko, vodo in odtok. V letu 2020 je ponudbo kampa popestril nov kompleks biodizajn bazenov (neogrevanih) v dveh kaskadah, obdan z bogatim zelenjem in čudovitim razgledom na otok Krk. Ob promenadi do Selc so številne trgovine, kavarne in restavracije.
Mobilne hišice Premium (do največ 5 oseb): Vrhunska dekoracija mobilnih hišic Premium in edinstvena mikroklima zagotavljata popolne počitnice. Sončni žarki bodo do vas prišli skozi polkna hišk, ki skrivajo dodatno presenečenje za romantike in hedoniste - sprostite se ob najljubši pijači v zasebnem jacuzziju na pokriti terasi. Oprema: dve spalnici, popolnoma opremljena kuhinja, dnevna soba, kopalnica, klima in pokrita lesena terasa. Na pokriti terasi je jacuzzi.

Cena: 379,00 €


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red