Hotel Albatros Plava Laguna - First minute all inclusive v Poreču, Poreč, Hrvaška - 369 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Economy sobi za 2 osebi (1. otrok do 13,99 let in 2. otrok do 4,99 let brezplačno), All inclusive

Hotel Albatros Plava Laguna - First minute all

Rezervirajte svoje počitnice all inclusive v poreškem hotelu Albatros s 4 zvezdicami in pustite vse skrbi doma. Medtem ko uživate v pogledu, boste v okolici hotela odkrili bazene in plaže – travnato, betonirano, skalnato ali prodnato –, ki so vse opremljene z ležalniki in senčniki.
Hotel Albatros Plava Laguna se nahaja na prijetni lokaciji v Zeleni laguni v Poreču, le 100 m stran od plaže. Hotel je popolnoma klimatiziran in ima brezžični internet, v sklopu hotela pa so vam na voljo biljard, pikado in razne družabne igre. Ob hotelu se nahaja tudi otroško igrišče. Hotel ponuja 2 zunanja sladkovodna bazena, otroški bazen in ležalnike ob bazenu. Hotel ima tudi restavracijo in aperitiv bar.
Economy soba: 17 - 20 m2, za 1 do 3 osebe, satelitska TV, klima, sef, kopalnica s tušem ali kadjo in sušilcem za lase.
Plaža je od hotela oddaljena le 100 metrov, na plaži pa so ob doplačilu na boljo ležalniki in senčniki . Okolica ponuja številne možnosti za šport in rekreacijo, restavracije in možnosti za zabvaen oddih!
Letovišče Zelena laguna je obdano z borovci in nudi pester izbor športnih aktivnosti: tenis igrišča, namizni tenis, mini golf, kolesa, košarka, squash, pedalini, kanuji,... Središče Poreča je oddaljeno 5 km in je dostopno v približno 30 do 40 min hoje ob promenadi, s čolnom ali turističnim vlakcem. Letališče Pulj je oddaljeno 60 km.

Cena: 369,00 €


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red