53% CENEJE: Heritage Hotel Fermai Mgallery Split - Oddih v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 263 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Zajtrk

Heritage Hotel Fermai Mgallery Split - Oddih v

Heritage Hotel Fermai Mgallery Split - vaša mirna oaza v središču Splita. Zakaj Fermai? Ker obstajajo mesta in doživetja, zaradi katerih se je vredno za trenutek zaustaviti. 
Hotel se nahaja le nekaj korakov od Dioklecijanove palače, ki je del Unescove dediščine. Čudovita lokacija hotela vam omogoča, da se v trenutku iz mirnega hotelskega vzdušja prestavite v zapeljivo mediteransko živahnost Splita. 
V dvoposteljni Comfort sobi se nahaja udobna zakonska postelja. V sobi je miza s stoli, TV, klima, sef, WC, sušilnik za lase. V vsako sobo je hotelska ekipa arhitektov in oblikovalcev dodala kanček sodobnega in pri tem pazila na vsako podrobnost ter potrebe sodobnih potnikov. 
Naravna svetloba, pogledi na šarmantni stari del mesta ter udobne postelje so tu da vas očarajo. 
Kreativna kulinarska ekipa vztraja pri lokalnih sestavinah, da bi vam lahko ponudili čim bolj avtentično gastro doživetje. Spremljajoč svetovne gastronomske trende zadovoljijo različnim prehrambenim potrebam in željam gostov, saj nudijo vegetarijanske, veganske in brezglutenske jedi. Marljivi kuharji vedno postrežejo z neko novo idejo, nekim novim receptom. 

-53%

Redna cena: 564,00 €

Vaša cena: 263,00 €

Prihranek: 301,00 € (53% ceneje)

Rezervacija za samo 39,00 €

Rezervacijo v znesku 39,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 53% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414180/heritage-hotel-fermai-mgallery-split-oddih-v-splitu-split.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red