3% CENEJE: Ski Center Ravna Planina - Smučanje v novoodprtem resortu, Pale, Bosna in Hercegovina - 1.203 EUR - 5x nočitev v Lux apartmaju za 4 osebe, Zajtrk

Ski Center Ravna Planina - Smučanje v

✔Hotelsko-apartmajsko naselje ✔gondola ✔nočna smuka ✔najem štirikolesnikov ✔smučarska šola ✔izposoja in servis smuči ✔restavracija
Ski center Ravna Planina: nahaja se v naselju Gornje Pale, 20 kilometrov od Sarajeva in dva kilometra od centra Pale. Ponuja 12,5 km smučarskih prog, urejenih po najvišjih standardih, glavna progadolžine 1400 m, ki ustreza vsem svetovnim standardom, pa se uporablja tudi za izvedbo FIS tekem. Smučišče povezujeta proga za nordijsko smučanje in proga za motorne sani dolžine 12 km z možnostjo rekreativnega alpskega smučanja. Smučarski center ponuja vlečnico s kapaciteto 800 smučarjev na uro, smučarski vrtec in baby vlečnico ter prvo gondolo - kabinsko vlečnico. Smučišče Ravna Planina ima tudi razširjen gostinski del, tako da ima razširjena restavracija Gondola 1000 sedežev s terasami. V sklopu restavracije je kaminska dvorana za vse, ki uživate v toplem vzdušju, prijetni glasbi ali zanimivi knjigi, ob druženju, praznovanjih in družinskih srečanjih. Po celotni dolžini restavracije se razteza terasa, idealna za uživanje v sončnem dnevu, svežem zraku in navdihujočem pogledu na lepote Ravne Planine.
Lux apartma: nahaja se v samem središču Smučarskega centra Ravna Planina in v Apartmajskem naselju Ravna Planina. Smučarski center Ravna Planina od letos ponuja namestitvene zmogljivosti. Gre za pametne apartmaje, ki jih je mogoče upravljati na daljavo (nastavitev termostata, temperature,...). Vsi apartmaji so luksuzno opremljeni po najvišjih standardih, da zadovoljijo tudi najzahtevnejše goste. Apartmaji so različnih kvadratur z eno ali dvema spalnicama.

-3%

Redna cena: 1.243,00 €

Vaša cena: 1.203,00 €

Prihranek: 40,00 € (3% ceneje)

Rezervacija za samo 180,00 €

Rezervacijo v znesku 180,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 3% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414173/ski-center-ravna-planina-smucanje-v-novoodprtem-resortu-pale.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red