Falkensteiner Club Funimation Borik - Wellness oddih, Zadar, Dalmacija, Hrvaška - 270 EUR - 2x nočitev v Comfort dvoposteljni sobi za 2 osebi, Polpenzion

Falkensteiner Club Funimation Borik - Wellness

Mediteranskaklima, raznovrsten aktivni program, veliki vodni svet in fantastična obala soformula najbolj priljubljenega družinskega hotela Falkensteiner ClubFunimation Borik. Ponuja animacijski in športni program, kakor tudi ekskluzivniAcquapura Thalasso & SPA Center Borik na kar 2500 m2 površine - za vsak okus se najdenekaj. Dobrodošli v Zadar in Falkensteiner Club Funimation Borik!

Hotel se nahaja 3,5 km od mesta Zadar, ob urejenemcvetličnem parku. Do prodnate in peščene plaže vas loči le 50 metrov.Hotel ima zunanji bazen s sladko vodo, v velikosti 250 m2, kombiniraninotranjo-zunanji bazen s sladko vodo (temperatura 29°C), v velikosti 170 m2. V hotelu se nahaja tudi recepcija, restavracija, aperitiv bar,wellness, prodajalna spominkov. Od aktivnosti so vam na voljo fitness,aerobika, odbojka na plaži in vodni športi.

Dvoposteljna soba Comfort: klima, sef, mini bar, satelitska TV, balkon, zasebna kopalnica s prho ali kadjo in sušilcem za lase
Slikovito staro mediteransko mesto je pristaniško mesto na severozahodni obaliRavnih kotarjev v severni Dalmaciji. Stari del mesta leži na nizkem polotoku obnaravnem pristanišču. “Rim v malem” obdaja kar 5 narodnih parkov: Paklenica,Kornati, Plitvička jezera, Slapovi Krke in severni Velebit. V uri ali dvehvožnje z avtomobilom ali plovilom se lahko pripeljete iz Zadra, in ostalihturističnih mest v regiji, do vseh naštetih narodnih parkov. 

Cena: 270,00 €

Rezervacija za samo 40,00 €

Rezervacijo v znesku 40,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414142/falkensteiner-club-funimation-borik-wellness-oddih-zadar.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red