Caramell Premium Resort Superior - Wellness oddih, Bük, Madžarska - 444 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Polpenzion (sampostrežni zajtrk in večerja)

Caramell Premium Resort Superior - Wellness

Čudovito letovišče v mestecu Bük, znani počitniški destinaciji na Madžarskem in enem največjih zdraviliških in wellness centrov v srednji Evropi.
Caramell Premium Resort Superior se nahaja le 5 minut peš odsredišča Büka. Ponuja 142 sob, spa prostor na 2000 kvadratnih metrih znotranjim bazenom, svetom savn, parno kopeljo, tepidarijem in slano jamo. Resortje bil obnovljen leta 2016, da bi zagotovil kakovostno storitev in da bi vse,kar je potrebno za goste bilo na enem mestu.
Caramell Premium Resort Superior se ponaša s pestro ponudbo.Orientalsko-holistično oblikovan ponuja japonski vrt za meditacijo, center za lepoto in zdravje, v katerem lahko gostjeizbirajo med približno 100 lepotnimi, wellness in zdravstvenimi tretmaji,pustolovski park Kristály Torony (Kristalni stolp), kegljišče in nogometnoigrišče.
Sodobne in prostorne sobe so klimatizirane in imajo balkon,mini bar, LCD TV, sef in kopalnico.
V restavraciji Mandala in Buddha baru lahko uživate vmadžarski in mednarodni kuhinji, pa tudi v izbiri dietnih jedi.
Resort neguje filozofijo tako imenovanega "počasnegaturizma", ki zagotavlja vzdušje, v katerem lahko gostje dosežejo harmonijotelesa in duha.
V bližini resorta so kolesarske in pohodniške poti.

Cena: 444,00 €

Rezervacija za samo 89,00 €

Rezervacijo v znesku 89,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414141/caramell-premium-resort-superior-wellness-oddih-b-k-madzarska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red