La Contessa Castle Hotel - Manor House - Kraljevski oddih, Szilvásvárad, Madžarska - 350 EUR - 2x noćitev v Standard Manor house sobi za 2 osebi, Polpenzion

La Contessa Castle Hotel - Manor House -

Nepozabno grajsko doživetje! luksuzne sobe vgradu ali na dvorcu velik slikovit park  kraljevska postrežba v Narodnem parku Bükktradicionalna insodobna kulinarika wellness sprostitev domači pekarna insladolednica. 
Čudovita izkušnja z La Contessa CastleHotel se prične že ko se začnete vzpenjati nad vasico in se peljete proticitadeli. Ta grajski hotel namreč obkroža 7 hektarjev velik slikovit park, delvečjega Narodnega parka Bükk.
Ko boste vstopili v grandioznopreddverje, vas bodo navdušili luksuzno italijansko pohištvo, veličastnozgodovinsko stopnišče, čudovita marmorna tla, bogato zvezene zavese in visokikristalni lestenci.Poleg udobne, bogato opremljenegrajske sobe, s pogledom na park, se boste kraljevsko počutili po celemposestvu.
Sprotite se lahko v izjemnem panoramskem wellnessu, za nepozabnoizkušnjo pa si pustite streči v belih rokavičkah v hotelski a la carterestavraciji Elizabeth. Tradicionalne deželne dobrote dopolnjujejo domačapekarna, hišna sladolednica, poseben sezonski meni in vrhunska lokalna vina.
Standardna soba vdvorcu: Za pristno grajsko izkušnjo v tej udobni (25 m2) standardnisobi pričarajo italijansko pohištvo in zavese. Sobe so klimatizirane,vključujejo kopalnico s kopalnim plaščem ter sušilnikom za lase, mini bar, sef,WIFI in TV.  Vse sobe nudijo čudoviterazglede na park.

Cena: 350,00 €

Rezervacija za samo 49,00 €

Rezervacijo v znesku 49,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414125/la-contessa-castle-hotel-manor-house-kraljevski-oddih-szilv-sv-rad.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red