Motel Babino Brdo - Družinsko sproščanje ob čudovitem razgledu, Derventa, Bosna in Hercegovina - 46 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 3 osebe, Zajtrk

Motel Babino Brdo - Družinsko sproščanje ob

Motel Babino Brdo je motel z več kot 50-letno tradicijo in je popoln kraj za vaš oddih!
Bi se radi za trenutek odpravili v naravo in uživali v čistem zraku, dobri hrani in druženju z najdražjimi? Popoln kraj za to je Motel Babino Brdo, ki se nahaja v borovem gozdu, kjer lahko uživate v sprehodu v naravi, zelenju, čistem zraku, čudovitem pogledu na mesto, dobri hrani, dobrem vinu in, kar je najpomembneje, sproščenem vzdušju.
V etno restavraciji, v zelo prijetnem in sproščujočem, romantičnem vzdušju, boste lahko v popoldanskih urah uživali v okusih najboljših tradicionalnih jedi.
Motel Babino Brdo poleg etno restavracije nudi možnost prenočitve v prijetnem in sproščujočem etno okolju s čudovitim pogledom na mesto Derventa. Motel zagotavlja počitek, sprostitev, popolno zasebnost, udobje in ugodje ... Sprostite se v udobnih apartmajih in sobah, ki so idealna izbira za poslovne goste, turiste ali za romantičen večer. Zavidljiva lega motela v naravnem okolju vam zagotavlja čudovit pogled na blagodejno naravo, v sklopu kompleksa pa je sprehajalna pot v naravnem okolju borovega gozdička in travnika.
Dvoposteljna soba ima zakonsko posteljo, LCD TV in minibar. Kopalnica ima prho ali kad, sušilec za lase in brezplačen toaletni pribor.

Cena: 46,00 €

Rezervacija za samo 7,00 €

Rezervacijo v znesku 7,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414122/motel-babino-brdo-druzinsko-sproscanje-ob-cudovitem-razgledu.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red