Hotel Hercegovina - Oddih v Mostarju, Mostar, Bosna in Hercegovina - 73 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Polpenzion (zajtrk in večerja)

Hotel Hercegovina - Oddih v Mostarju, Mostar,

Doživite Mostar in začutite čare mesta na Neretvi, ne glede na to ali ste športnik, poslovni partner ali turist ... v Hotelu Hercegovina je vse mogoče. Pridite in uživajte v srcu prelepe Hercegovine.
Prostorne in moderne sobe, restavracija Dva fenjera z vrtom so pripravljeni za vas. Uživajte v slogu hotela in njegovem genialnem vzdušju. Začutili boste vrhunsko mednarodno gostoljubje v kombinaciji z regionalnim šarmom Hercegovine.
Dvoposteljna soba: 27 m², pogled na gore ali reko, klimatska naprava, kopalnica, TV.
Mostar je dobil ime po čuvajih mostov, na obalah reke Neretve. Njegova največja znamenitost je Stari Most, zgrajen v 16. stoletju, in je pod zaščito UNESCO-a. V Mostarju vam ne bo nikoli dolgčas, saj ponuja številne zanimivosti. Če se odločite za obisk Mostarja, imate tudi možnost izletov do mest kot so Međugorje, Kanjon Neretve, Počitelj in drugih.

Cena: 73,00 €

Rezervacija za samo 11,00 €

Rezervacijo v znesku 11,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414030/hotel-hercegovina-oddih-v-mostarju-mostar-bosna-in-hercegovina.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red