Apartment 4 You - Oddih v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 149 EUR - 3x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Posteljnina in brisače

Apartment 4 You - Oddih v Splitu, Split,

Namestitev Apartment 4 You je od Dikolecijovanove palače oddaljena le 350metrov, 600 metrov stran se nahaja splitska Riva, le 18 minut hoje pa vas loči od plaže.  
Objekt nudi klimatizirano namestitev inbrezplačen Wi-Fi. Studio ponuja prostor za sedenje, TV z ravnim zaslonom ssatelitsko programsko shemo ter opremljeno kuhinjo z mikrovalovno pečico in hladilnikom.Premore tudi kopalnico s tušem, sušilec za lase in brezplačni kozmetičnipribor.
400 metrov od apartmajev Apartment 4 Youse nahajata Muzej mesta Split in Narodni trg-Pjaca. Razne restavracije, bari,in trgovine so dostopni peš, slavne plaža Bačvica pa je oddaljena 1,2 km.Splitsko letališče je oddaljeno 12 km od objekta Apartment 4 You in Split.
 Na zahtevo in z doplačilom je mogočeorganizirati tudi storitev prevoza od ali do letališča. V sklopu objekta je navoljo tudi brezplačno javno parkirišče. 

Cena: 149,00 €

Rezervacija za samo 23,00 €

Rezervacijo v znesku 23,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414011/apartment-4-you-oddih-v-splitu-split-dalmacija-hrvaska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red