12% CENEJE: Hotel Snježna kuća - Družinski paket, Rujište, Mostar, Bosna in Hercegovina - 61 EUR - 1x nočitev v Family sobi za 3 osebe (1 otrok do 9. leta brezplačno), Zajtrk

Hotel Snježna kuća - Družinski paket,

✔Na 1050 metrih nadmorske višine in s pravljičnim razgledom skozi vse leto ✔pravljična panorama, ki traja vse leto ✔neokrnjena narava in neskončni gozd ✔le 18 km od centra Mostarja ✔oaza miru na Rujištu.
V popolnem miru in tišini, stran od stresa, si na panoramski terasi spočijte utrujeno telo. Spremljajte panoramske razglede skozi vse leto v večkrat nagrajenem objektu, ki ima skupno približno 40 namestitvenih enot, kamin v središču restavracije s 105 sedeži, ski bar, stezo za zdravje, 1 km dolgo smučišče, najem smuči in ena edinstvena lokacija - vse to in še veliko več ponujajo pod eno zasneženo streho ...
Vse prej kot običajna! Skrita med borovci in barvito naravo je Snježna kuća vse prej kot običajen objekt in lokacija. Hotel, zgrajen neposredno v osrčju naravnega parka, je idealen za družinske izlete, počitnice ali poslovne obiske.
1000 m dolga smučarska proga je idealna za vse ljubitelje smučanja, poleg smučarske proge je tudi pomožna proga, idealna za začetnike. V sklopu hotela je rent a ski shop, kjer si lahko izposodite celotno smučarsko opremo (smuči, čevlje, palice) in sani. Odkrijte, zakaj Bosna in Hercegovina velja za pohodniški raj. Uživajte v bujni zeleni pokrajini, nedotaknjeni naravi in ​​neverjetnih razgledih na okoliško naravo.
Family soba: 40 m², kopalnica, TV z ravnim zaslonom, minibar, sušilnik za lase.

-12%

Redna cena: 69,00 €

Vaša cena: 61,00 €

Prihranek: 8,00 € (12% ceneje)

Rezervacija za samo 9,00 €

Rezervacijo v znesku 9,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 12% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413949/hotel-snjezna-kuca-druzinski-paket-rujiste-mostar-bosna.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red