Hotel Slaven - First minute poletje, Selce, Hrvaška - 889 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let in 2. otrok do 2,99 let brezplačno), Polpenzion

Hotel Slaven - First minute poletje, Selce,

Za družinski oddih je Crikveniška riviera popolna izbira, saj nudi ogromnoprednosti, kot so peščene in prodnate plaže ter športne in zabavne vsebine.Slikovito obmorsko mestece Selce, z več kot sto let turistične tradicije, vasvabi, da svoj oddih preživite v čudovitem in mirnem obkroženju, ob kakovostnihstoritvah Slaven. Hotel se nahaja blizu glavne plaže, okoli 500 m od središčaSelc in predstavlja odlično izbiro za družinski oddih.
Novo: v sezoni 2021 so bili vsi paviljoni popolnoma obnovljeni.
V bližini hotela se nahaja plaža(prodnata in betonska), kjer lahko najamete ležalnike, senčnike, pedaline indruge rekvizite. Zabavate se lahko ob igri mini-golfa in namiznega tenisa,otroci pa bodo zagotovo uživali v raznih aktivnostih otroškega mesta. Zaljubitelje potapljanja pa je tukaj tudi potapljaški center. V skolpu hotela senahaja restavracija »Rokan« z veliko izbiro jedi po ugodnih cenah.
Selce so mestece z ohranjenim obmorskim videzom, ki jeleta 2002 osvojil prvo mesto v akciji Hrvaške turistične organizacije »Plavicvijet« kot najbolj urejeno turistično mesto na Jadranu. Razvita turističnaponudba vključuje restavracije, konobe in kavarne, številna kulturno-zabavnadogajanja, razne športne vsebine, urejene plaže in čudoviti lungomare, kipovezuje Selce in Crikvenico. V poletnih mesecih ste lahko priča številnimribiškim »feštam«, kjer boste doživeli vzdušje tipičnega obmorskega mesteca.Poleti sta Selce in Crikvenica povezana s turističnim vlakcem. Priporočamo vampanoramsko vožnjo ob morju. Blaga in prijetna klima omogoča športne aktivnostina odprtem skozi celo leto. Vsak ljubitelj športa bo našel nekaj zase: rokomet,košarka, odbojka, mali nogomet, tenis, namizni tenis, jadranje, plavanje,potapljanje, ribolov. Odpravite pa se lahko tudi na izlete v bližnja mesta.

Cena: 889,00 €


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red