Hotel Bura 45°N - Oddih v butičnem hotelu, Senj, Hrvaška - 170 EUR - 2x nočitev v Comfort dvoposteljni sobi z balkonom in s pogledom na morje za 2 osebi , Bogat samopostrežni zajtrk

Hotel Bura 45°N - Oddih v butičnem hotelu,

Novo na Megabonu - Hotel Bura 45°N! Dobrodošli v svet umirjenosti, uživajte v odlični hrani in čudoviti pokrajini! Hotel ob morju s pogledom na marino.
Ta hotel je idealen za turiste, ki si želijo aktiven oddih, pa tudi za tiste, ki bi si radi zares spočili. Prav tako je primeren za posameznike ali različne skupine. Idealen je za organizacijo teambuildingov, manjših konferenc in seminarjev. 

Comfort soba (26 m2) z balkonom je idealna za tričlansko družino ali par. V sobi je velika zakonska postelja, pametni TVm miza in stol ter raztegljiv kavč. V omari z drsnimi vrati se nahajata sef in minibar. U sobi je balkon s pogledom na morje. 
Glavna restavracija v hotelu ima jedilnico za uživanje v zajtrku in sporščenem vzdušju. 
Wellness in spa center se nahaja na 2. nadstropju hotela. To je prostor za sproščanje, detoksikacijo in uživanje. Prav tako se lahko sprostite ob enem od številnih kozmetičnih tretmajev. Prostor je razdeljen na 3 dele: kozmetični del s široko izbiro kozmetičnih storitev, soba za masažo s hidromasažno kadjo, saunami, jacuzzijem ter prostor za sproščanje. 

Cena: 170,00 €

Rezervacija za samo 34,00 €

Rezervacijo v znesku 34,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413927/hotel-bura-45-n-oddih-v-buticnem-hotelu-senj-hrvaska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red