Ponte Porton Dining & lodging - Oddih v Istri med tednom, Kostanjica, Grožnjan, Istra, Hrvaška - 155 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Samopostrežni zajtrk

Ponte Porton Dining & lodging - Oddih v Istri med

Dobrodošli v Ponte Porton! ✔v objemu tišine in zelenja slikovite severozahodne Istre ✔blizu reke Mirne in umetniškega mesteca Grožnjan ✔očarljive na novo prenovljene sobe ✔domač zajtrk, ki se mu ni mogoče upreti.
https://youtu.be/ibgEKsBNndI
Če želite občutiti beg v mir in naravo, daleč od množičnega turizma, je to popolno zatočišče za vas. Gostje se radi sprostijo na terasi ob najljubši pijači in dobri knjigi, odkrivajo vznemirljive kolesarske poti, se sprehajajo po bližnjih srednjeveških mestih in uživajo v domači hrani. V zatišju dneva je najlepše doživetje vpijanje škrlatnih barv sončnega zahoda ob kozarcu odličnega domačega vina in dobri družbi na terasi.
Pridite na aktivne počitnice ob reki Mirni! Ponte Porton leži v osrčju podeželske Istre in je odlično izhodišče za izlete in aktivnosti v naravi. Po okusnem zajtrku se odpravite na razburljivo kolesarsko pot Parenzana. Opazujte čaplje in srne s poti, ki se vije ob reki Mirni, ali pa izkoristite sončen dan za prosto plezanje v bližnjem plezališču.
Dvoposteljna soba: 12 m², klima, kopalnica, TV z ravnim zaslonom, fen.

Cena: 155,00 €

Rezervacija za samo 25,00 €

Rezervacijo v znesku 25,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413926/ponte-porton-dining-lodging-oddih-v-istri-med-tednom-kostanjica.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red