Camping Resort Lanterna - First minute poletje, Poreč, Istra, Hrvaška - 594 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški 4+1 za do 5 oseb (4 odrasle osebe in 1 otrok do 6 let) , Poraba vode, elektrike, plina in klima

Camping Resort Lanterna - First minute poletje,

Camping Resorta Lanterna se nahaja vzdolž 3-kilometrske obale, na pol poti med Novigradom in Porečem. Navdušeni boste nad prostornimi parcelami, istrskim, sredozemskim in mornarskim naseljem mobilnih hišk. V kampu je prodnata, skalnata in ponekod betonirana plaža.   
Kamp ponudba: a-la-carte restavracije, pizzerija, fast food in “take away” restavracije, bari na plaži, slaščičarna, prodaja kruha in peciva, ribarnica, supermarket, zelena tržnica, shopping cona, kompleks zunanjih bazenov, otroški bazen z igriščem, nov družinski vodni park s tobogani in atrakcijami za otroke, odbojka na mivki, teniška igrišča, možnost najema koles, mini golf, namizni tenis, vodni športi, v bližini športni center Valet. Wi-Fi točka na recepciji.
Mobilna hiška 4+1 (velikosti 24 m²) je popolnoma opremljena in ima pokrito leseno teraso (cca. 12 m²). V dnevni sobi se nahaja kotna sedežna garnitura, ki jo lahko spremenite v ležišče za eno osebo. Kuhinja je opremljena s plinskim štedilnikom, hladilnikom, mikrovalovno pečico in kavnim aparatom za kuhanje filter kave. V kuhinji je tudi kompleten kuhinjski in jedilni pribor za 5 oseb. V spalnici se nahaja zakonska postelja (140 x 190 cm) in omara, medtem ko se v drugi sobi nahajata 2 postelji za eno osebo (70 x 190 cm), 1 nadstropno ležišče za manjšega otroka (do približno 140 cm) in omara. Kopalnica s tušem in wc. Če s seboj ne želite prinesti svoje lastne posteljnine, jo lahko ob doplačilu tudi najamete (na povpraševanje, ob rezervaciji). Na pokriti terasi je vrtna garnitura; miza, 6 stolov in 2 ležalnika za sončenje. V kampih, v katerih je dovoljena uporaba žara, si lahko opremo za žar brezplačno sposodite. Hiška je opremljena s klimatsko napravo. Televizije ni. Cona C ali cona I (izbira ni možna). Hiške so starejšega tipa.

Cena: 594,00 €

Rezervacija za samo 71,00 €

Rezervacijo v znesku 71,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413898/camping-resort-lanterna-first-minute-poletje-porec-istra.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red