Aminess Laguna Hotel - First minute pomlad, 1. maj in jesen, Novigrad, Istra, Hrvaška - 198 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi (1. otrok do 6,99 let brezplačno), Polpenzion (zajtrk in večerja)

Aminess Laguna Hotel - First minute pomlad, 1.

Hotel Aminess Laguna leži tik ob Jadranskem morju in med razkošnimi borovci, njegov naravni čar pa še dodatno poudarja toplo in prijazno osebje. Aminess Laguna vam samo nekaj korakov od plaže nudi udobno namestitev in številne dejavnosti na morju in kopnem, od Novigrada in njegovih posebnih dogodkov pa vas deli samo 10-minutni sprehod ob obali. Rekreativni programi in animacija za otroke, ki vam jo nudita Miramì mini klub in Teen klub, bo v enaki meri zamotila vas in vaše malčke. Zvečer pa si privoščite pravo gostijo za brbončice v hotelski restavraciji ter živo glasbo. Če boste želeli odkriti še več o bogati kulturi in zanimivostih Istre, popeljite družino na enega od izletov v organizaciji agencije GoAdria.
Aminess Laguna leži samo 100 m od plaže, ki je za vas rezervirala številna presenečenja. Pokukajte tja! Zato se pod hotelom razprostira urejena plaža z ležalniki in senčniki, kabinami za preoblačenje in tuši. Le kaj bi si še lahko zaželeli za popoln dan s soncem in morjem? Če ste pomislili na akcijo, so tu vznemirljivi vodni športi. Tiste, ki obožujete praktičnost bazenov, pa pred hotelom pričakuje pravi raj. Z ležalniki. In na povsem udobni oddaljenosti od otroškega bazena in Teen kluba, ki bo s pomočjo animatorjev zaposlil vaše otroke. Užitek je zagotovljen! 
Ali obstaja večje veselje od sedenja na balkonu z nogami na ograji v tišini in prebiranja vtisov fantastičnega dneva na morju? V hotelu Aminess Laguna vas bodo pričakale brezhibno čiste sobe ali suite z razgledom na modri Jadran in čudežne borovce. Družinam so za največje možno udobje uredili prostrane sobe s povezanimi vrati in udobne suite. Zato vam ne preostane nič drugega, kot da samo zložite stvari ven iz kovčkov in se sprostite. Za vas bo v hotelu Aminess Laguna poskrbelo gostoljubno osebje, ki vam bo z veseljem ustreglo, kadar koli boste to potrebovali. 
Standard dvoposteljna soba ima zakonsko posteljo ali ločeni postelji + možnost dodatnega ležišča za eno osebo ob doplačilu, kopalnico s tušem, sušilnik za lase.
Hotel Aminess Laguna je še zlasti naklonjen vsem vam, ki si želite aktivnih počitnic v Istri. Na morju ali na kopnem. Od jutranjega jogginga po urejeni sprehajalni poti ob obali do kolesarjenja po edinstvenih stezah podeželske Istre: tu je vse tako blizu. Samo 5 minut hoda od hotela Aminess Laguna najdete tudi sodobno športno dvorano za športne priprave in tekmovanja, pa tudi številna teniška in nogometna igrišča. Prečudovita reka Mirna pa bo s svojim izjemnim svetom flore in favne očarala strastne kajakaše in kanuiste. 

Zakaj izbrati hotel Aminess Laguna?

Samo 15 min hoje od središča mesta NovigradSobe in suite, večina z balkonom in razgledom na morjeZunanji bazen za otroke in odrasleHotelska restavracija s ponudbo domačih specialitetAperitiv bar s teraso ob bazenupoleti (1. 7.-15. 9.) Punto mare fun & beach zone – glasba, koktajli in okusne jedi ob morjupoleti (1. 7.-15. 9.) bogat večerni program s tematskimi zabavami, glasbo v živo in plesomKolesarski kotiček V bližini 17 teniških igrišč in 2 nogometni igrišči z dodatnimi igrišči za rokomet in košarkoMiniklub Miramì (v hotelu Maestral) – tematske animacije in zabava za najmlajšeMožnost organiziranja porokTuristična agencija GoAdria, oddaljena samo 500 metrov, vam lahko predlaga popoln izlet za vas

Cena: 198,00 €


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red