Kamp Park Umag - First minute poletje, Umag, Istra, Hrvaška - 1.085 EUR - 7x nočitev v novi mobilni hiški za do 5 oseb (4 odrasle osebe in 1 otrok do 10. leta), Poraba elektrike, vode in plina

Kamp Park Umag - First minute poletje, Umag,

Kamp park Umag združuje široko ponudbo storitev, kiposkrbijo za popoln oddih in je odlična rešitev za družinske počitnice! Kraj, kjer se narava in udobje združita v eno, da bi ustvarila idealno mesto za vaše družinske počitnice!
Park Umag je po površini največji kamp v Istri in je kategoriziran s štirimi zvezdicami. Leži na zahodni obali Istre, le osem kilometrov oddaljen od središča Umaga, enega najbolj znanih istrskih letovišč, deset kilometrov oddaljenega od hrvaško-slovenske meje. V minulih letih je Park Umag osvojil vrsto nagrad za kakovost. V sklopu Kampa so vam na voljo restarvacije, bari, picerije,trgovina, ribarnica, pekarna, pralnica perila in sušilnica. Za zabavo bo poskrbel kompleks bazenov, za mlajše pa gusarskaladja, številna otroška igrišča in notranji prostor za zabavo. Kamp premoretudi adrenalinski park, večnamensko igrišče za neštete športne aktivnosti, ododbojke na mivki do nogometa. Za doplačilo so vam na voljo tudi teniška igrišča,mini golf, vodni športi, najem koles ter brezžični internet. Hiške se nahajajo v bližini bazenov, odprtih leta 2020. 
Mobilna hiška 4+1 (novo v letu 2023): popolnoma opremljena (24 m²) ima lahko pokrito leseno teraso ali pokrito teraso iz kamnitih plošč (12 m²). V dnevni sobi se nahaja kotna sedežna garnitura, ki jo lahko spremenite v ležišče za eno osebo. Kuhinja je opremljena s plinskim štedilnikom, hladilnikom, mikrovalovno pečico in kavnim aparatom za kuhanje filter kave. V kuhinji je tudi kompleten kuhinjski in jedilni pribor za 5 oseb. V spalnici se nahaja zakonska postelja (140 x 190 cm) in omara, medtem ko se v drugi sobi nahajata 2 postelji za eno osebo (70 x 190 cm) in omara. Kopalnica s tušem in wc. Če s seboj ne želite prinesti svoje lastne posteljnine, jo lahko z doplačilom najamete (na povpraševanje ob rezervaciji). Na pokriti terasi je vrtna garnitura; miza, 6 stolov in 2 ležalnika za sončenje. V kampih, v katerih je dovoljena uporaba žara, si lahko opremo za žar brezplačno sposodite. Hiška je opremljena s klimatsko napravo. Televizije ni. 

Cena: 1.085,00 €

Rezervacija za samo 130,00 €

Rezervacijo v znesku 130,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413880/kamp-park-umag-first-minute-poletje-umag-istra-hrvaska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red