Mentenwirt Pension Appartements, St. Michael im Lungau, Avstrija - 860 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Polpenzion (samopostrežni zajtrk in 3-hodna večerja)

Mentenwirt Pension Appartements, St. Michael im

Ne zamudite izjemne priložnosti za čarobenavstrijski oddih! MentenwirtPension Appartements obnovljen v letu 2021in se nahaja na zimski top lokaciji! Penzion je le 300 m oddaljeno od gondoleSonnenbahn-Speiereck! Mentenwirt, kjer gostje prihajajo kot neznanci inodhajajo kot prijatelji.

Lokacija:
Pension Mentenwirt se nahaja v mirnivasici St. Michael im Lungau, ki bo zadovoljila vse vaše želje, ne glede na to,ali vas zanima smučanje, tek na smučeh, pohodništvo ali aktivni športi v vsehletnih časih. Stare tradicije, rustikalna gostoljubnost, domača kulinarika -vas bodo dočakali ob prihodu. Penzion se nahaja približno 100 km južno odSalzburga z odličnim dostopom do avtoceste Tauern (A 10). Lungau je 1000 mvisoka alpska dolina, med Katschbergom in Obertauernom s sedmimi čudovitimidolinami, visokimi gorami, alpskimi travniki, približno 60 gorskimi jezeri inveč kot 50 gorskimi pašniki.

Zimskasezona:
Penzion se nahaja le 300 metrov od skiresorta - Grosseck-Speiereck! Smučarski avtobusi do vseh smučišč se ustavljajotik pred penzionom. V okolici se nahaja okoli 300 km zasneženih pobočij s 60vlečnicami! Le 4 km od gostišča boste našli smučišče Aineck, 5 km stran jeKatschberg, 7 km Fannieberg in 17 km Oberntauern.

Poletna sezona:
PensionMentenwirt je tudi odlična poletna lokacija. Golf klub Lungau se nahaja samo600 metrov od gostišča in teniškega igrišča. Na voljo so vam tudi številnepohodniške poti. V okolici je 350 km pešpoti in pohodniških poti, 1000 kmrazličnih kolesarskih poti-za zahtevne kolesarje rekreativce, e-kolesarje aligorske kolesarje, številne možnosti za plezanje in reke z možnostjo raftingaali kanuja.

Sobe:
V prijetnih in svetlih sobah so zagotovljene mirnenoči in sladke sanje. Vse sobe so opremljene z borovim lesom, kakovostjo inudobjem. Vsaka soba ima WC, tuš, sušilec za lase, kabelsko televizijo, prostorza sedenje in mizo. Sobe so velikosti od 18 m² do 27 m². Večina sob ima balkons čudovitim pogledom na gore Lungau, ki vas bo navdušil poleti in pozimi.

Restavracija:
Prijetna restavracija v avstrijskem slogu inrestavracija z barom in teraso nudita veliko prostora za družine z otroki aliskupine. Začnite svoje jutro s samopostrežnim zajtrkom in si zagotoviteenergijo in moč za aktivne počitnice. V restavraciji strežejo okusne lokalne inmednarodne jedi.
Vsem gostom je na voljo je brezplačen internet in parkirno mestoneposredno pred penzionom.

Cena: 860,00 €

Rezervacija za samo 130,00 €

Rezervacijo v znesku 130,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413857/mentenwirt-pension-appartements-st-michael-im-lungau-avstrija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red