Pansion Stari Grad - Družinski oddih v Sarajevu, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 119 EUR - 2x nočitev v družinski sobi za 2 osebi (2 otroka do 14. leta brezplačno), Turistična taksa

Pansion Stari Grad - Družinski oddih v Sarajevu,

Obiščite čudovito Sarajevo in se sprostite v Pansionu Stari Grad!

Pansion Stari Grad obstaja že od leta 2007 in ponuja namestitevv stilu osmanske in bosanske arhitekture. Pri vhodu v Pansion boste opazilispecifično bosansko gradnjo, ki vas bo popeljana nazaj v čas Osmanskevladavine. Pričakala vas bo topla dobrodošlica že pri samem vhodu v pansino.Imeli boste občutek kot da je to vaš drugi dom.  
 
Pansion ponuja 10 čudovitih in udobnih sob – apartma za 4 osebe,triposteljne, dvoposteljne in enoposteljne sobe. V celem objektu je na voljobrezplačen internet. V sobah se ne kadi. Vse sobe vsebujejo zasebno kopalnico,kabelski TV program, klimo, protipožarni alarm, grete ter hotelske vsebine kotso: brezplačni toaletni izdelki, sušilec za lase, storitev pospravljanja sobe.
Terasa in sobe se ponašajo sčudovitim pogledom na znano olimpijsko goro Trebević.
Če nameravate v Sarajevo, je Pansion Stari Grad idealna izbiraza vas.

Cena: 119,00 €

Rezervacija za samo 19,00 €

Rezervacijo v znesku 19,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413854/pansion-stari-grad-druzinski-oddih-v-sarajevu-sarajevo-bosna.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red