Hotel Aida Prague, Praga, Češka - 148 EUR - 3x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, Zajtrk (samopostrežni)

Hotel Aida Prague, Praga, Češka - 148 EUR -

Obiščite eno najlepših mest nasvetu!  2 minuti hoje do podzemne postaje in tramvaja   mirnalokacija elegantno in sodobno pohištvo. 
Hotel Ajda stoji v prijetnem deluPrage s pogledom na mesto. Opremljen s sodobnim, modernim in udobnimpohištvom, je odlična izbira tako za poslovne goste, ki bodo obiskalirazstavišči Holešovice and Letňany, kot za turiste, ki potrebujejo le dveminuti hoje do podzemne postaje in tramvaja.
Dvoposteljna soba je velika 18m2 invključuje minibar, TV, kuhalnik čaja/kave in kopalnico z vsemi toaletnimipotrebščinami.
Praga – zgodovinski biser Evrope – jeeno najlepših mest na svetu. Knjiga arhitekturnih stilov z bogastvomspomenikov, mesto polno glasbe, romantike in nostalgije, je sedaj tudi modernomesto, polno življenja. Veličastna in skrivnostna ter hkrati udobna ter intimna– to je Praga. Mesto ob Vltavi skriva neskončno presenečenj, ki vam bodo ostalav trajnem spominu. Praga je mesto, ki preseneča – naj bo s svojo arhitekturo,vzdušjem ali čim tretjim. Je mesto, ki se mora znajti na vašem seznamu potovanj,saj so znameniti Hradčani (Hradčany), Karlov most (Karlův most), Vaclavov trg(Václavské náměstí) in Praški grad znamenitosti, ki bodo za vedno ostale vvašem spominu in srcu.

Cena: 148,00 €


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red