31% CENEJE: Galeria Valeria - Oddih v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 88 EUR - 1x nočitev v Deluxe sobi s pogledom na mestno pristanišče za 2 osebi, Zajtrk

Galeria Valeria - Oddih v Splitu, Split,

Sprostite se in uživajte v mediteranski klimi v središču Splita. Galeria Valeria vas čaka!
Galerija Valeria je nameščena v stavbi pod zaščitom UNESCO-a,le 5 minut hoje od Dioklecijanove palače in slikovite promenade in ponujaklimatizirane sobe z brezplačnim brezžičnim internetom. 
Sodobno urejene sobe vključujejo dizajnersko pohištvo, kavč,LCD satelitsko televizijo in sodobno kopalnico z deževno prho. Sobe imajo takoameriške kot evropske vtičnice. Nekatere enote so okrašene s kamnitimi stenamiin lesenimi tramovi. Na voljo so tudi sobe s panoramskim pogledom na Jadranskomorje. 
Vsako jutro je na voljo kontinentalni zajtrk. Gostje lahko poskusijoukusno lokalno hrano v restavraciji v sklopu galerije. 
Najbližja trgovina z živili je oddaljena le 30 metrov,gostje pa lahko brez težav raziskujejo slikovito središče Splita s številnimiznamenitostmi, restavracijami in bari ali se sprostijo na znani peščeni plažiBačvice, oddaljeni 2 km. Glavna avtobusna postaja in trajektno pristanišče sta le 800metrov od sob Galeria Valeria. Letališče Split je oddaljeno 22 km, storitevprevoza pa je na voljo ob doplačilu.

-31%

Redna cena: 128,00 €

Vaša cena: 88,00 €

Prihranek: 40,00 € (31% ceneje)

Rezervacija za samo 18,00 €

Rezervacijo v znesku 18,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 31% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413814/galeria-valeria-oddih-v-splitu-split-dalmacija-hrvaska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red