Aminess Magal Hotel - First minute poletje v Njivicah na Krku, Njivice, Krk, Hrvaška - 1.075 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni Comfort sobi za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let brezplačno), Polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja...

Aminess Magal Hotel - First minute poletje v

Aminess Magal Hotel - družinski hotel, obdan z mediteranskim zelenjem in le 150 m od morja, je idealen za vse, ki si želijo brezskrbne in sproščene počitnice.
Tu lahko odrasli uživajo v senci lobby bara z živo glasbo ob poletnih večerih, najmlajši pa se lahko vsak dan družijo z maskoto Miramì v otroškem klubu Miramì!
Restavracija v prvem nadstropju hotela ponuja veliko izbiro različnih specialitet, s prostorno teraso, najmlajši pa se bodo zabavali v ločenem delu restavracije z otroškim igriščem, v sklopu hotela pa je fitnes, ki je na voljo vsem gostom.
Comfort dvoposteljna soba: zakonska postelja, kopalnica s sušilcem za lase, klima, satelitska TV, telefon; možnost dodatnega ležišča, pogled na park
Prostorne klimatizirane hotelske restavracije ponujajo posebno gurmansko zgodbo, ki združuje mednarodne in tradicionalne sredozemske jedi. Uživajte v edinstvenem vzdušju restavracije, preddverja in lounge barov!Hotel Aminess Magal se nahaja le nekaj deset metrov od morja.
Plaža pred hotelom, ki je le nekaj metrov oddaljeno od središča Njivic, že ​​vrsto let izstopa po kristalno modrem morju in urejeni okolici.
Športno in sprostitveno območje gostom ponuja priložnost, da uživajo v prostem času, ki ga preživljajo v Aminess Magal hotelu.
Ob sprehodu po dolgih sprehajalnih poteh ob morju ali vožnji s kolesom po številnih kolesarskih stezah boste lahko uživali v vonju sredozemskih borovcev in soli. Ali vam je všeč tek? Super! V Njivicah so vam na voljo tekaške steze, ki vas vodijo skozi naravo in se nahajajo v neposredni bližini morja.

Cena: 1.075,00 €

Rezervacija za samo 1,08 €

Rezervacijo v znesku 1,08 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413796/aminess-magal-hotel-first-minute-poletje-v-njivicah-na-krku.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red