Hotel Mucha, Praga, Češka - 353 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk (samopostrežni)

Hotel Mucha, Praga, Češka - 353 EUR -

Obiščite eno najlepših mest na svetu! ✓ prenovljen hotel ✓ odlična lokacija ✓ v centru Prage ✓ v živahnem okolišu, polnem barov in restavracij ✓ le nekaj korakov od znamenitosti.

Na novo prenovljen hotel Mucha se ponaša z dizajnerskimi sobami in odlično lokacijo v samem središču Prage. Stoji v živahnem okolišu, polnem barov, kavarn in restavracij. Do znamenitosti starega in novega dela mesta je le nekaj korakov.
Do največjega shopping centra v Pragi je le 10 minut hoje, postaja podzemne železnice je za vogalom, do glavne železniške postaje je le ena postaja, do letališča pa je 30 minut vožnje. Dvoposteljna soba je velika 17m2 in je sodobno opremljena ter klimatizirana. Vključuje minibar, TV, kuhalnik čaja/kave in kopalnico z vsemi toaletnimi potrebščinami.
Praga – zgodovinski biser Evrope – je eno izmed najlepših mest na svetu. Knjiga arhitekturnih stilov z bogastvom spomenikov, mesto polno glasbe, romantike in nostalgije, je sedaj tudi moderno mesto, polno življenja. Veličastna in skrivnostna ter hkrati udobna ter intimna – to je Praga. Mesto ob Vltavi skriva neskončno presenečenj, ki vam bodo ostala v trajnem spominu. Praga je mesto, ki preseneča – naj bo s svojo arhitekturo, vzdušjem ali čim tretjim. Je mesto, ki se mora znajti na vašem spisku potovanj, saj so znameniti Hradčani (Hradčany), Karlov most (Karlův most), Vaclavov trg (Václavské náměstí) in Praški grad znamenitosti, ki bodo za vedno ostale v vašem spominu in srcu.

Cena: 353,00 €


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red