35% CENEJE: Hotel Holiday - Družinski oddih v Sarajevu, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 240 EUR - 2x nočitev v troposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let in 2. otrok do 4,99 let brezplačno), Zajtrk

Hotel Holiday - Družinski oddih v Sarajevu,

Hotel Holiday je zasnoval slavni bosanski arhitekt Ivan Štraus v obdobju od 1982. do 1983. leta in je bil odprt za XIV zimske olimpijske igre Sarajevo leta 1984, od takrat pa je kot priča novejše zgodovine Bosne in Hercegovine, postal neizogiben kraj za poslovne potnike in turiste.
Naslednik svetovne hotelske verige in hotela Holiday Inn ter del znane skupine Europe Group, ki jo vodi hotel Europe, katerega tradicija sega v leto 1882, bo goste razveselil s tradicionalno eleganco, vrhunsko storitvijo in opremo.
Prostoren in udoben, z moderno notranjostjo z intimnim vzdušjem, se Hotel Holiday razprostira na desetih nadstropjih s skupno 380 udobno opremljenimi namestitvenimi enotami, od tega je 364 sob in 16 apartmajev. Vse hotelske sobe so klimatizirane s televizijo in mini barom, kopalnico s kadjo in prho, sušilcem za lase in kopalnimi plašči. Vse nastanitvene enote vključujejo predel s sedežno garnituro, satelitsko televizijo in brezplačen internet.
Reprezentativno preddverje hotela s svojo intrigantno zasnovo in bistvom olimpijskega duha gostom daje občutek, da se vračajo v preteklost, v čas največjih postmodernih arhitekturnih, umetniških in kulturnih dosežkov v nekdanji Jugoslaviji in širše. Majhno mestece, olimpijsko preddverje, gostom ponuja različne storitve, kot so: frizerski salon, tobačna trgovina, ugledni butiki, najem avtomobilov, menjalnica in podobno.
Obiščite wellness oazo, ki se razprostira v dveh nadstropjih, in uživajte v bazenu, savnah, sprostitvi in ​​seveda fitnesu. Verjamemo, da bi to lahko postalo vaš najljubši kraj za pobeg in uživanje! Stopite v svet popolnega užitka in pomlajevanja za svoj um, telo in dušo. Svet, kjer se lahko izognete vsakodnevnemu stresu in kjer je vaše počutje na prvem mestu. Wellness Oasis je specializirana za ekskluzivne tretmaje in terapije.
Na 200 metrov od hotela je ob reki Miljacki na Wilsonovi promenadi 7 km dolga pot, najdaljša in najatraktivnejša v Sarajevu. Pot je idealna za tek, dolge sprehode, kolesarjenje in druge rekreativne dejavnosti.

-35%

Redna cena: 370,00 €

Vaša cena: 240,00 €

Prihranek: 130,00 € (35% ceneje)

Rezervacija za samo 36,00 €

Rezervacijo v znesku 36,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 35% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413772/hotel-holiday-druzinski-oddih-v-sarajevu-sarajevo-bosna.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red