Hotel Rozka Krvavec - Zimski oddih, Cerklje na Gorenjskem, Slovenija - 580 EUR - 4x nočitev v dvoposteljni sobi alpskega sloga za 2 osebi, Polpenzion

Hotel Rozka Krvavec - Zimski oddih, Cerklje na

Megabon predstavlja: aktivne počitnice na Krvavcu za 2 osebi! Hotel Rozka Krvavec se nahaja v neposredni bližini zgornje postaje kabinske žičnice na planotiGospinc (Krvavec), na 1.491 m nadmorske višine in direktno ob smučišču.Izkoristite priložnost ter preživite aktivne počitnice na svežem zraku!
Hotel Rozka Krvavec ponuja restavracijo zasnovano v alpskem slogu s kaminom,sodobne nastanitvene enote z brezžičnim internet in veliko teraso s pogledom naljubljansko kotlino.
Hotel je oddaljen odprestolnice Ljubljane le 44 km, letališča Jožeta Pučnika 22km, Bleda 55km inPostojnske Jame 92km.Dostop do hotela je možen s kabinsko žičnico ali z avtomobilom. Imatetudi brezplačno parkiranje na spodnji postaji žičnice.
Prostorne nastanitvene enote vključujejo panoramski pogled nagore, svetlo leseno pohištvo, satelitsko televizijo z ravnim zaslonom inkopalnico s tušem, sušilcem za lase ter brezplačnimi izdelki za osebno nego.
Okolica je priljubljena v vseh letnih časih in ponuja številneaktivnosti, kot so smučanje, pohodništvom in kolesarjenje. Bike Park ponuja 27km označenih kolesarskih poti in spustov za vse stopnje kolesarskega znanja.

Lokacija: Gorenjska

Cena: 580,00 €

Rezervacija za samo 116,00 €

Rezervacijo v znesku 116,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413766/hotel-rozka-krvavec-zimski-oddih-cerklje-na-gorenjskem-slovenija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red