Aminess Khalani Beach Hotel - First minute luksuzna pomlad, 1. maj in jesen, Makarska, Makarska riviera, Dalmacija, Hrvaška - 295 EUR - 2x nočitev v sobi Atrium Double za 2 osebi (1. otrok do 6,99 let biva brezplačno), Polpenzion...

Aminess Khalani Beach Hotel - First minute

Aminess Khalani Beach Hotel 5*, Makarska ✔ posebna lokacija ob morju v Makarski, samo 20 minut hoje od centra mesta ✔ večina sob in družinskih suit ima balkon s pogledom na morje ✔ zunanji in notranji bazeni, dvorana za fitnes in wellness s hamamom ✔ kraljevska gastronomska ponudba s poudarkom na lokalni kulinariki ✔ vrhunski otroški animacijski program in igralnice za dojenčke, otroke do 12 let in najstnike ✔ sodobno opremljena kongresna dvorana 
Z mogočno goro Biokovo, ki mu čuva hrbet, in veličastnim pogledom na morje se Aminess Khalani Beach Hotel dotika vrhuncev hedonistične ponudbe Dalmacije. Hotel, ki ga navdihujejo elementi vode, kamna in zraka, je prežet z imenitnostjo in prefinjeno eleganco. Njegova strešna terasa je naravnost osupljiva, kraljevsko prostrane sobe so oaze miru in sprostitve, številne vsebine, kot so razkošni bazeni in wellness, božanske gastronomske specialitete, senzacionalne otroške igralnice in čarobno lepa plaža, pa vas vabijo na oddih na visoki nogi. Privoščite sebi in svoji družini pravljičen oddih in se dotaknite oblakov iz edinega hotela s 5 zvezdicami v Makarski!
Naravna plaža pod hotelom je ena od najlepših na Makarski rivieri. Obdana z borovci in posuta z drobnim prodom vam bo vzbudila pravo radost med sproščanjem na soncu. Z malo sreče vas bo obdarila s prizori igre delfinov. Glamurozna terasa pod hotelom je poseben prostor, saj poleg elegantnih bazenov med palmami nudi vrsto ekstravagantnih detajlov, rezerviranih samo za najboljše hotele.
Ne glede na to, ali vaše brbončice uživajo v tradicionalnih dalmatinskih jedeh restavracije pod hotelom, domiselnih kanapejih, postreženih z vrhunskim vinom na spektakularni strešni terasi, ali koktajlih, začinjenih z lokalnimi zelišči v beach baru, Aminess Khalani Beach Hotel vsako gastronomsko izkušnjo spreminja v pravo poezijo okusov. Kulisa, ki jo ustvarjajo morje in vretenaste palme, prispeva k imenitnemu vzdušju, ki vas bo vedno znova očaralo.
SPA center Aminess Khalani Beach Hotela se razprostira na 1600 m2, ki so v celoti posvečeni vaši sprostitvi. V tem naravno pomirjujočem vzdušju boste doživeli masaže in lepotne rituale, ki dišijo po najdragocenejših rastlinah, za posebne priložnosti pa lahko rezervirate tudi zasebni SPA kotiček. Tu sta še eleganten bazen, nad katerim je dvorana za fitness, ter orientalni hamam, po katerem bo vaša koža mehka kot svila.
Soba Atrium Double ima dvojno ali zakonsko posteljo in raztegljiv kavč, kopalnico s tušem, aparat za kavo Nespresso, sušilnik za lase, toaletno kozmetiko, Wi-Fi, SAT TV, klimo, telefon, sef in minibar.
Odmaknjena lega Aminess Khalani Beach Hotela je ena od najlepših v Makarski, ki vam nudi celo vrsto možnosti za aktiven oddih. Takoj, ko izstopite iz hotela, ste že na urejeni promenadi, ki je naravnost ustvarjena za sprehode, tek ali vožnjo s kolesom, samo malo dlje stran pa že lahko planinarite po veličastnih stezah Biokova ali se potapljate v turkiznih prostranstvih morskih globin.

Cena: 295,00 €


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red