27% CENEJE: City Hotel Unio Budapest, Budimpešta , Madžarska - 205 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Samopostrežni zajtrk

City Hotel Unio Budapest, Budimpešta ,

Miren spanec na odlični lokaciji v Budimpešti! ✓ odlična lokacija ✓ v neposredni bližini znamenitosti ✓ odlične povezave z javnim prometom ✓ dvojno izloirana okna.
Z vrhunsko lokacijo v samem središču mesta, le 80 metrov od Grand Boulevard-a, vas pričakuje City Hotel Unio. Do vseh večjih mestnih znamenitosti se bosta od hotela lahko kar sprehodili, za vse ostalo pa so vam na voljo odlične povezave javnega prevoza. Standardna dvoposteljna soba je velika 20m2, je klimatizirana in vključuje prostor za sedenje s TV-jem in privatno kopalnico s kadjo ali tušem. Vse sobe imajo dvojno izolirana okna, ki vam bodo zagotovila miren spanec.
Budimpešta je najbolj obiskano madžarsko mesto, poznano kulturno, umetniško in športno središče, pa tudi ena najlepših evropskih prestolnic. S svojim edinstvenim vzdušjem, svetovno poznanimi glasbenimi dosežki in živahnim nočnim življenjem že od nekdaj privablja turiste od blizu in daleč. Zaradi svoje slikovite pokrajine in očarljive arhitekture ji včasih pravijo tudi kar »Vzhodni Pariz«.

-27%

Redna cena: 279,00 €

Vaša cena: 205,00 €

Prihranek: 74,00 € (27% ceneje)


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red