Tropea Kalabrija - Počitnice z letalom, Tropea , Italija - 524 EUR - Povratna letalska karta Treviso - Lamezia - Treviso za 2 osebi , 4x nočitev v 4* hotelu za 2 osebi

Tropea Kalabrija - Počitnice z letalom, Tropea ,

Tropea – najbolj slikovite in priljubljene plaže v južni Italiji! Kalabrija zaradi svoje edinstvene lege ponuja počitnice na dolgih peščenih plažah Tirenskega in Jonskega morja.

Tu boste našli tako urejena kopališča kot tudi tiste pristne, neokrnjene, „divje“ plaže. Tropea je en izmed najprepoznavnejših kalabrijskih razgledov, ki vas pozdravlja s številnih razglednic. Vsekakor je vredna svojega slovesa in vašega obiska. Tu se nahajajo najlepše in tudi najbolj priljubljene plaže v Južni Italiji. Zanimivo pa je tudi samo mestece oz. vas.
Tropea je srednjeveška vas, grajena na strmi skalnati pečini in obkrožena s čudovitim morjem. Leta 2021 je bila imenovana za »Najlepšo vas v Italiji«. V Tropei boste doživeli najlepše razglede, odlično kuhinjo in neskončne plaže.

Cena: 524,00 €

Rezervacija za samo 52,00 €

Rezervacijo v znesku 52,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413742/tropea-kalabrija-pocitnice-z-letalom-tropea-italija-524.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red