11% CENEJE: Hotel Aquaworld Resort Budapest, Budimpešta, Madžarska - 429 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Polpenzion

Hotel Aquaworld Resort Budapest, Budimpešta,

Budimpešta in Aquaworld v enem! ✓ odlična lokacija v Budimpešti ✓ vstop v Aquaworld ✓ center za zabavo ✓ gurmanska kulinarika.
Letovišče Aquaworld Resort Budapest se nahaja v bližini avtocestnega obroča in ponuja zabavo za celo družino. Brezplačno lahko obiščete Aquaworld, enega največjih pokritih tematskih vodnih parkov v Evropi, ki je dostopen neposredno iz hotela, v sklopu letovišča Aquaworld pa lahko obedujete tudi v različnih restavracijah z jedmi gurmanske kulinarike.
S hotelom je povezan tudi ločen center za zabavo, kjer najdete sobo za gledanje filmov, veliko plazma TV, DVD-predvajalnik, sobo za kartanje, sobo z igrami in mizami za biljard ter prijeten prostor za počitek.Najmlajši lahko uživajo v skrbno zasnovani otroški hiši pod nadzorom odraslih.
Standardna dvoposteljna soba je velika 27 m2, je zvočno izolirana in klimatizirana ter vključuje kopalnico s tušem ali kadjo.

-11%

Redna cena: 484,00 €

Vaša cena: 429,00 €

Prihranek: 55,00 € (11% ceneje)


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red