Hotel Adria - Pravljična zima v Dubrovniku, Dubrovnik, Dalmacija, Hrvaška - 480 EUR - 5x nočitev v Standard sobi pogled morje z balkonom za 2 osebi, Polpenzion

Hotel Adria - Pravljična zima v Dubrovniku,

Dubrovnik, ki je vedno privlačna, zanimiva, pravljična destinacija, vas že čaka, pripravljen izpolniti vaše želje. Hotel Adria **** je od starega mestnega jedra oddaljen le 2,5 km in ponuja udobno, kakovostno in vrhunsko namestitev.
Odlična lokacija hotela Adria vam omogoča ogled starega mestnega jedra Dubrovnika, ki je neposredno povezan s hotelom z javnim prevozom. 
Hotel Adria ima sodobne sobe, ki so klimatizirane, tako kot ves hotel. Brezžični internet je brezplačen in na voljo v vseh sobah in družabnih prostorih. Sobe so opremljene z direktnim telefonom, satelitsko televizijo, mini barom, sefom, internetno povezavo in sušilcem za lase. Hotel ima tudi sobo, prilagojeno osebam s posebnimi potrebami. Gostom so na voljo tudi sobna postrežba ter storitve pranja in likanja perila.

Cena: 480,00 €

Rezervacija za samo 96,00 €

Rezervacijo v znesku 96,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413695/hotel-adria-pravljicna-zima-v-dubrovniku-dubrovnik-dalmacija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red