Porto - Počitnice z letalom, Porto, Portugalska - 682 EUR - Povratna letalska karta Treviso - Port - Treviso za 2 osebi , 4x nočitev v 4* hotelu za 2 osebi

Porto - Počitnice z letalom, Porto, Portugalska

Portugalska kliče! ✓ topla klima ✓ okusna kulinarika ✓ bližina čistih peščenih plaž in valov ✓ portugalščina, eden najbolj privlačnih jezikov ✓ pestro nočno življenje ✓ kup dogodivščin.
Portugalska je čudovita in hkrati zelo raznolika. Od tlakovanih cest in hiš, oblečenih v keramiko v Lizboni, do prave džungle na Sintri. Na Portugalskem boste našli prav vse. Porto, ki leži v dramatični dolini, ki jo razreže reka Douro, je eno najbolj simpatičnih in slikovitih mest na Portugalskem. S svojo zgodovino, arhitekturo in kulturo živi v sožitju z reko Douro, to pa je tudi vinogradniško področje, od koder izvira edini pristni portugalski portovec – vino za dušo. Po fotogeničnih uličicah se lahko sprehodite med pisanimi fasadami, ujamete kakšen festival in spijete dišeč kozarček ali dva.
Najbolj privlačen del mesta je Ribeira, rečno okrožje in Unescova svetovna kulturna dediščina, kjer se čez sotesko raztezajo trije najbolj graciozni mostovi v Evropi. Ribeira se razteza vzdolž reke, ki jo obkroža čudovito nabrežje, polno trgovin in restavracij. Obisk Porta ne bi bil popoln, če se ne bi ustavili v številnih vinotekah, kjer se hrani in stekleniči portovec. Obisk neverjetne knjižnice Lello s spiralastim stopniščem je prav tako obvezen, tudi če niste ljubitelj Harryja Potterja.

Lokacija: Osrednja Slovenija

Cena: 682,00 €

Rezervacija za samo 68,00 €

Rezervacijo v znesku 68,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413682/porto-pocitnice-z-letalom-porto-portugalska-682-eur.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red