Amalfi - Počitnice z letalom, Italija, Italija - 978 EUR - Povratna letalska karta Trst - Neapelj - Trst za 2 osebi , 7x nočitev v 3* hotelu za 2 osebi

Amalfi - Počitnice z letalom, Italija, Italija -

Amalfi: počitnice v pristnem italijanskem obmorskem mestecu!

Amalfi je obmorsko mesto v srednji Italiji, južno od Neaplja. Mestece, ki stoji pod pečino, sestavljajo labirinti stopnic, mostov in sprehajalnih poti, ki jih krasijo pomaranče, limone, oljke in trte. Vse ulice vodijo v središče mesta ali na plažo.
Mesto slovi po katedrali sv. Andreja Prvega, ki vsako leto privabi številne romarje. Pravtako pa je priljubljeno mesto za kopalce, saj stoji v mirnem zalivu. Plaža je kamnita in primerna tako za plavalce kot tudi neplavalce. Na plaže Amalfija prihajaji tako turisti kot domačini.
V Amalfiju si boste odpočili in uživali v hedonizmu Italije. Vaš dopust bo združeval najčistejšo vodo Tirenskega morja in priročno lokacijo mesta, skritega pred morskimi vetrovi. Uživali boste v lepi arhitekturi in zanimivi zgodovini, navdušila pa vas bo tudi narava.

Cena: 978,00 €

Rezervacija za samo 98,00 €

Rezervacijo v znesku 98,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413665/amalfi-pocitnice-z-letalom-italija-italija-978-eur-povratna.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red