27% CENEJE: Hotel Aziza - Oddih v starem mestnem jedru, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 73 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Aziza - Oddih v starem mestnem jedru,

Hotel Aziza oddaja toplino, zato se boste v njem počutili kot doma. Vse v "Azizi" je simbol najpomembnejšega in najbolj zaželjenega - družine, topline, varnosti ter skupnosti.
Izdelan je bil iz naravnih in trajnih materialov. Okna so velika in varna - skoznje sije sonce, da je v prostoru svetlo, mraz pa v hladnih dnevih zadžijo zunaj, poleti pa poskrbijo za prijetne temperature v prostoru. Vseh 17 sob jeedinstvenih, prostornih in svetlih. Vsaka soba ima kopalnico, sodobno urejeno v vzhodnem stilu in opremljeno s kopalnimi plašči in copati. Vsaka je edinstvenega videza in ponuja čudovit razgled na mesto. Nekatere sobe imajo balkon, za jutranjo kavo v dvoje. Sobe so opremljene z LCD TV, mini barom, sefom, LCD TV in opremo za pripravo čaja in kave. Sobe so klimatizirane, pozimi ogrevane.
Sarajevo se ponaša z dobro ohranjenim starim mestnim jedrom, kije polno edinstvene arhitekture še iz časov otomanskega cesarstva, bogatijo ga izrazite in lepo oblikovane džamije, zanimiva arhitekture različnih stavb v psevdomavrskem stilu, tradicionalna srednjeveška orientalska arhitektura kot so to stavbe znane pod imenom konaki (prenočišča) in hanovi (gostilne). Ko boste v mestu obvezno obiščite eno izmed restavracij in enega izmed lokalov oz. tako imenovane tradicionalne čevabdžinice oz. burekdžinice, spijte pravo domačo kavo v tradicionalni kavarni in si v privoščite sladke dobrote v njihovih slaščičarnicah, kot je dobro znana sladka baklava.

-27%

Redna cena: 100,00 €

Vaša cena: 73,00 €

Prihranek: 27,00 € (27% ceneje)

Rezervacija za samo 14,00 €

Rezervacijo v znesku 14,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 27% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413660/hotel-aziza-oddih-v-starem-mestnem-jedru-sarajevo-bosna-in.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red