Palermo - Počitnice z letalom, Italija, Italija - 792 EUR - Povratna letalska karta Trst - Palermo - Trst za 2 osebi , 7x nočitev v 3* hotelu za 2 osebi

Palermo - Počitnice z letalom, Italija, Italija

Palermo: sicilijansko mesto s slikovito arhitekturo in božansko kulinariko!

V srcu Sredozemlja se skriva magičen otok, poln mitov in legend, prelepe narave ter živahne ognjene energije – Sicilija. Zaradi svoje geografske lege je Sicilija pravi talilni lonec in kraj, kjer se srečajo severno-afriška, arabska in evropska kultura.

Sicilija je s svojim jezikom, temperamentnimi prebivalci in mnogimi skrivnostmi pisana na kožo raziskovalnemu duhu uživaških popotnikov. Raziščite njeno naravo, spoznajte njene ljudi in uživajte v vrhunskih lokalnih jedeh!
Palermo je glavno mesto Sicilije, kjer prebiva skoraj milijon prebivalcev, in zagotovo vas ne bo pustil ravnodušnih! Očaral vas bo s svojo slikovito naravo, številnimi mestnimi znamenitostmi, z bogato ponudbo tamkajšnjih butičnih prodajaln in s tipično sicilijansko kulinariko.

Cena: 792,00 €

Rezervacija za samo 79,00 €

Rezervacijo v znesku 79,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413655/palermo-pocitnice-z-letalom-italija-italija-792-eur.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red