48% CENEJE: A&O Frankfurt Galluswarte, Frankfurt, Nemčija - 232 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Standard sobi ali Family sobi za 2 osebi (2 otroka do 17. leta brezplačno), Zajtrk

A&O Frankfurt Galluswarte, Frankfurt, Nemčija -

Dobrodošli v vsestranskemu Frankfurtu!Osrednje poslovno okrožje Bankenviertel takoj pritegne vašo pozornost z vsemidesetimi najvišjimi nebotičniki v državi. Popolno nasprotje temu pa jeMuseumsufer, cela soseska muzejev, ki bi vas lahko očarala in zabavala več dni.Frankfurt ima tudi središče mesta, polno znamenitosti, kot sta cerkev, v katerije bil prvi nemški demokratični parlament, in dom iz otroštva Johanna Wolfgangavon Goetheja. Pod mogočnimi nebotičniki pa so zabavne soseske, kot jeSachsenhausen, kjer gostilne strežejo tradicionalni Apfelwein, ponoči pa sevedno kaj dogaja. Raziščite Frankfurt in bivajte v A&O FrankfurtGalluswarte!
A&O Frankfurt Galluswarte ponuja 24-urno recepcijo in brezplačen brezžičniinternet. Nahaja se 1 km od glavne železniške postaje Frankfurt. Sobe v hotelu A&OFrankfurt Galluswarte so opremljene v sodobnem slogu. Vse sobe imajo lastnokopalnico s prho, toaletne potrebščine in sušilec za lase. Na voljo je tudioprema za peko na žaru. V preddverju in baru lahko uživate v satelitskiteleviziji, ki predvaja različne športne kanale, na voljo pa je tudi prostor zadruženje in pa knjižnica. 
Središče Frankfurta je oddaljeno 2 km,frankfurtsko sejmišče pa je le 1,5 km stran.

-48%

Redna cena: 445,00 €

Vaša cena: 232,00 €

Prihranek: 213,00 € (48% ceneje)


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red