48% CENEJE: A&O Düsseldorf Hauptbahnhof, Düsseldorf, Nemčija - 155 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi ali Family sobi za 2 osebi (2 otroka do 17. leta brezplačno), Zajtrk

A&O Düsseldorf Hauptbahnhof, Düsseldorf,

Čudovito mesto Düsseldorf v Nemčiji jeeno vodilnih univerzitetnih mest v državi in ​​tudi pomembno središče mode inumetnosti. Je tudi mesto številnih elegantnih trgovin, čudovitih parkov invrtov ter živahnega središča mesta. Kot pomembno kulturno središče imaDüsseldorf na desetine muzejev in več kot 100 umetniških galerij. Polegštevilnih drugih zabavnih stvari, ki jih mesto ponuja, se v Düsseldorfu vsakoleto julija odvija Größte Kirmes am Rhein – teden dni dolg zabavni sejem, kivsako leto privabi več kot štiri milijone obiskovalcev.
Hotel A&O Düsseldorf Hauptbahnhof senahaja v središču Düsseldorfa, 10 min hoje od glavne postaje Düsseldorf innakupovalne ulice Königsstraße. Ponuja bar v preddverju in dnevni samopostrežnizajtrk. Velike sobe hotela A&O DüsseldorfHauptbahnhof vključujejo lastno kopalnico s prho. Hitri WiFi je brezplačen vvseh sobah in javnih prostorih. A&O Düsseldorf Hauptbahnhof ponuja namizninogomet, biljard in izposojo koles. Ima tudi otroško igralnico. Gostje imajo navoljo brezplačno uporabo prostora za prtljago in sefa na recepciji. Gostjelahko uživajo tudi v satelitski televiziji, ki predvaja različne športne kanalev preddverju in baru.  
A&O Düsseldorf Hauptbahnhof je lenekaj korakov od tramvajske postaje Luisenstraße. Bari, kavarne in restavracijev starem mestnem jedru Düsseldorfa so oddaljene le nekaj minut vožnje stramvajem ali avtobusom.

-48%

Redna cena: 297,00 €

Vaša cena: 155,00 €

Prihranek: 142,00 € (48% ceneje)


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red