24% CENEJE: Hotel Rubin, Budimpešta, Madžarska - 315 EUR - 3x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, Zajtrk (samopostrežni)

Hotel Rubin, Budimpešta, Madžarska - 315 EUR -

Odličen wellness pobeg v predmestje Budimpešte! Uživajte v WellnessHotelu Rubin s 4 zvezdicami!

Lokacija:
Ta udoben hotel se nahaja na mirni lokaciji ob vznožjugore Sas, v zelenem predmestju Budimpešte. Središče mesta je približno 3 km oddaljenoin je dostopno z javnim prevozom. Ožje mestno jedro ponuja pestrost turističnihznamenitosti in nakupovalnih središč. Najbližje avtobusno postajališče je 100 mod hotela, v bližini pa so odlične prometne povezave, vključno z avtocesto M1, kivodi proti Dunaju.

Wellness Hotel Rubin:
Hotel je bil prenovljen leta 2007 in z 81sobami ponuja nešteto možnosti za prosti čas in poslovne potnike. Najsodobnejšekonferenčne sobe so idealen kraj za različne poslovne in družabne dogodke.

Sobe:
Vsaka izmed prijetnih sob je klimatizirana in ima lastnokopalnico s kadjo in sušilcem za lase, minibar, sef, ogrevanje in teraso alibalkon. Apartmaji imajo tudi ločeno spalnico. Tehnične lastnosti v vsehnamestitvenih enotah vključujejo direktno telefonsko linijo, radio,satelitsko/kabelsko TV in brezplačen brezžični dostop do interneta.

Sprostitev:
Po napornem dnevu si lahko gostje napolnijo baterijev wellnessu ali uživajo v ležernem sprehodu hotelskega vrta. Gostje lahkouporabljajo notranji bazen, sprostijo pa se lahko v savni ali masažni kadi insi privoščijo tudi masažo. Na terasi je možnost tudi za žar, na voljo pa je šetelovadnica za ljubitelje fitnesa, igrišče za skvoš in kegljanje.

-24%

Redna cena: 414,00 €

Vaša cena: 315,00 €

Prihranek: 99,00 € (24% ceneje)


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red