Hotel Ad Turres - First minute poletje, Crikvenica, Hrvaška - 1.095 EUR - 7x nočitev v Standard dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let in 1 otrok do 2,99 let brezplačno), Polpenzion

Hotel Ad Turres - First minute poletje,

Popolnoma prenovljen hotel Ad Turres vas pričakuje na vstopuv Crikvenico. Najbližja plaža je prodnata in oddaljena 500 metrov.

Hotel vam ponuja prenovljene sobe z zasebno kopalnico ter satelitskotelevizijo.
Gostom je na voljo uporaba zunanjega bazena, brezžičnega interneta inparkirišča. V sklopu kompleksa je tudi restavracija in pa čudovito opremljen bar,kjer se lahko osvežite z okusnimi pijačami.
Standard dvoposteljna soba z balkonom ima stranišče s tuš kabino, klimatsko napravo, brezplačen Wi-Fi dostop, TV, balkon z mizo in stoli. 
Najbližja plaža ponuja obilo možnosti za zabaven oddih, prav tako pa je na njejveč gostinskih obratov, ki ponujajo tako pijačo kot tudi hrano. Pred hotelom Omorika (250 m od Hotela Ad Turres) je tudi postaja turističnega vlakca (vozi samo v poletnih mesecih), ki vas bo popeljal do dobra 2 kmoddaljenega centra mesta.

Cena: 1.095,00 €

Rezervacija za samo 1,10 €

Rezervacijo v znesku 1,10 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413594/hotel-ad-turres-first-minute-poletje-crikvenica-hrvaska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red