Sitonija - Počitnice z letalom, Sitonija , Grčija - 648 EUR - Povratna letalska karta Treviso - Thessaloniki - Treviso za 2 osebi , 4x nočitev v 4* hotelu za 2 osebi

Sitonija - Počitnice z letalom, Sitonija ,

Sanjski oddih v grškem raju! ✔ peščene plaže ✔ turkizno morje ✔ odlična grška hrana ✔ urbani resorti in umirjene divje plaže ✔ raziskovanje polotoka ✔ letalo in avto ✔ namestitev 3*

Sitonija je rajski polotok v vzhodni Grčiji, znan tako po številnih priljubljenih peščenih plažah kot divjih skalnatih kotičkih. Zaradi svoje raznolikosti je idealna tako za tiste, ki si želijo živahnega dogajanja in bogate ponudbe, kot tiste, ki uživajo v pristnosti, miru in divji naravi.
Raziščite čudovito Sitonijo v svojem tempu. Z najetim avtomobilom se odpeljite do plaže, ki vam najbolj ugaja, obiščite največji naravni zaliv v Grčiji ali pa raziščite zanimiva obmorska ribiška mesteca Nikiti, Sarti, Sykia in Agios Nikolaos.
Grčija vas bo navdušila s svojo lepoto, peščenimi plažami, turkiznim in čistim morjem, sproščenim načinom življenja in izvrstno kulinariko. Sitonija zajema vse najboljše: pristnost grškega duha, raznolikost grške narave in okusnost grške hrane.

Cena: 648,00 €

Rezervacija za samo 65,00 €

Rezervacijo v znesku 65,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413584/sitonija-pocitnice-z-letalom-sitonija-grcija-648-eur.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red