Holiday Homes Kačjak - First minute poletje, Kačjak, Hrvaška - 1.165 EUR - 7x nočitev v Standard apartmaju za 4 osebe, Brezplačen Wi-Fi (v restavraciji)

Holiday Homes Kačjak - First minute poletje,

Popolnoma nov Holiday Homes Kačjak vas pričakuje v Kvarnerju, na crikveniški rivieri!
Holiday Homes Kačjak:
Na novo prenovljene hiške na prelepem polotoku Kačjak so prava destinacija za ljubitelje miru in nedotaknjene narave. Opremljene s čajno kuhinjo in čudovitimi terasami nudijo gostom popolno oazo za sprostitev in uživanje.
Holiday Homes Kačjak:
Nahajajo se sredi sredozemskega rastlinja, v osrčju turističnega naselja, ki se nahaja na lepem in mirnem polotoku Kačjak. So idealna destinacija za uživanje v naravi in ​​promenadi, ki vodi okoli celotnega polotoka in s katere lahko uživate v edinstvenem pogledu na odprto morje in otok Krk ter spektakularne sončne zahode. Za tiste, ki so željni pustolovščine, v bližini se nahaja prenovljena plaža Kačjak, ki ponuja številne aktivnosti, kot so vodne atrakcije, bari in restavracije.
Standard apartma (velikosti 24 m2) vsebuje: sobo z zakonsko posteljo, čajno kuhinjo s hladilnikom in kuhalno ploščo, dnevno sobo s raztegljivim kavčem, zasebno kopalnico in WC, TV, klimo Wi-Fi in teraso.

Cena: 1.165,00 €

Rezervacija za samo 1,17 €

Rezervacijo v znesku 1,17 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413569/holiday-homes-kacjak-first-minute-poletje-kacjak-hrvaska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red